Transport

Met ons eigen wagenpark en uitstekende netwerk bieden wij zowel nationaal als internationaal transport. Zo laden en leveren wij vracht door heel Europa. Ook kun je voor scheepleveringen en leveringen op Schiphol bij ons terecht. Wij werken hierbij nou samen met onze partner Best Global Logistics. Heeft je zending haast? Kies dan voor een spoedzending.

  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke aandacht
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Breed internationaal netwerk
  • Snelle uitvoering tegen scherpe tarieven

Scheepsleveringen
Wij weten dat aankomst- (ETA) en vertrektijden (ETD) van een schip continue veranderen. Daarom volgen wij de informatie van het desbetreffende schip. Ook regelen we de aanmeldingen bij de terminals, zodat de chauffeurs aan boord kunnen en de terminals mogen betreden. Douane documenten aan- of afmelden? Wij regelen het afhandelen van alle bijbehorende documentatie bij de havens.

Leveringen op Schiphol
Onze chauffeurs beschikken over een ACN pas, zodat we ook op Schiphol de goederen aan kunnen leveren bij de afhandelaren. Regel je zelf je chauffeurs? Dan kunnen wij deze hierbij ondersteunen.

Spoedzendingen
Heb je een zending die zo snel mogelijk van A naar B moet? Wij hebben een breed netwerk en een eigen wagenpark dat 24/7 inzetbaar is. Zo leveren wij de vracht zo goed en zo snel mogelijk op de bestemming.

Altijd bereikbaar
We zijn ten alle tijden bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Heb je vragen of wil je een vracht verzenden? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Wil je meer weten over Cargo Donkey of heb je vragen?
Bel 020 210 10 71 of mail naar office@cargodonkey.nl.
Direct een prijs weten? Vraag gemakkelijk online een offerte aan!

This post is also available in: Engels