Zeetransport

Zeetransport zal nu en in de toekomst de motor blijven van het wereldwijde vervoer van goederen. Bijna alles kan op zee vervoerd worden en ook nog eens over lange afstanden. In de meeste gevallen is het een relatief goedkope manier van transport. Wij nemen het hele proces uit handen en verzorgen het zeetransport van A tot Z.

  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke aandacht
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Breed internationaal netwerk
  • Snelle uitvoering tegen scherpe tarieven

De ideale tussenpersoon
Of het nu gaat om container transport of exceptioneel transport; wij zijn de juiste partner voor jou. Door ons brede netwerk kunnen wij scherpe tarieven bieden, en dankzij onze 24/7 klantenservice kun je altijd bij ons terecht. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht die een klant hoort te krijgen.

Wij regelen het proces van A-Z
Vertel ons je wensen en wij kunnen het gehele proces overnemen. Of het nu gaat om transport van deur tot deur of van haven tot haven, we voeren het proces van A tot Z zelfstandig uit en houden je op de hoogte van de vorderingen.

Exceptioneel vervoer tot deel ladingen
In alle facetten van het zeetransport hebben wij de juiste connecties om een zo goed mogelijke aanbieding te doen. We nemen de zoektocht naar de juiste partner over en halen in ons brede netwerk de juiste kandidaat naar voren om jouw zending, groot of klein, naar de gewenste locatie te vervoeren.

Altijd bereikbaar
Wij zijn te allen tijde bereikbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Heb je vragen of wil je een zending regelen? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Wil je meer weten over Cargo Donkey of heb je vragen?
Bel 020 210 10 71 of mail naar office@cargodonkey.nl.
Direct een prijs weten? Vraag gemakkelijk online een offerte aan!

This post is also available in: Engels