PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Normaal levert een transporteur altijd aan de haven, waarna in de haven de goederen per schip verder worden gedistribueerd. Scheepslevering is een vorm van transport waarbij de vervoerder rechtstreeks doorrijdt naar het desbetreffende schip. Daar worden uw goederen van de auto naar het schip getakeld. Zo kunnen uw goederen nog tot op het laatste moment bezorgd worden. Dit is bijvoorbeeld handig als de levering met spoed bezorgd moet worden, of als u scheepsonderdelen of goederen met een beperkte houdbaarheid wilt bezorgen.
Bij deze speciale vorm van transport, horen ook extra formulieren en procedures. Naast het transport, kunt u ook voor deze dienst bij Cargo Donkey terecht. Deze dienst bieden wij aan in alle havens binnen Europa.
 
Wij leveren niet over water aan een schip, omdat we niet beschikken over de benodigde boten.

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP