PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Een container wordt uiteraard niet zomaar van A naar B gebracht. Logistiek gezien komt hier meer bij kijken. Zo is het de vraag welke goederen er in de container komen en of de goederen van één eigenaar zijn of dat de inhoud van de container wordt gedeeld door meerdere eigenaren. Daarnaast kunnen containers op verschillende manieren worden vervoerd. Containers worden vaak per schip over zee  vervoerd. Eenmaal aangekomen in de haven komt er nog een vervolg aan het transport. Ook is het een optie om vrachtvliegtuigen in te zetten voor het vervoer van containers. 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP