PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Een transporteur is een bedrijf, dat goederen verzendt. Vaak wordt de transporteur ingeschakeld door een tussenpersoon die bemiddelt voor de opdrachtgever. Deze tussenpersoon heet de expediteur. Het is mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een transporteur voor vervoer van bepaalde goederen. Toch zien we vaak dat het nog makkelijker is dit door een expediteur te laten doen. Dat heeft ermee te maken dat de expediteur de goederen die verzonden moeten worden dit op de meest effectieve manier mogelijk verzorgt. Daarbij wordt zorggedragen voor de juiste documenten, douaneafhandeling, verzekering en opslag. 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP