PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Wanneer u per schip een lading laat vervoeren, brengen wij uw goederen tot op het schip. Hier komt meer bij kijken, bijvoorbeeld het aanmelden van de chauffeurs, zodat ze toegang tot de terminal krijgen.
Al deze zaken nemen wij voor u uit handen. Nadat wij de goederen hebben opgehaald, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.
 
Om u geheel te ontzorgen, kunnen wij uw goederen ook laten opslaan en leveren tussen de aankomst en het vertrek van het schip. Hierdoor kunt u uw goederen laten ophalen wanneer u wilt en zullen ze op het juiste moment door ons bij de terminal geleverd worden. 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP