PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Bij het vervoer van goederen die snel op hun bestemming moeten zijn, wordt vaak gekozen voor luchttransport. Bij luchtvracht komen vaak net andere wetten en regelgeving kijken ten opzichte van zeevracht of wegtransport. Door onze ervaring met luchtvracht en met de verschillende luchtvaartmaatschappijen, is uw vracht bij Cargo Donkey in goede handen. Wij houden uw vracht 24/7 in de gaten en maken afspraken met de luchtvaartmaatschappij die uw goederen gaat vervoeren. Een groot bijkomend voordeel is dat Cargo Donkey op steenworp van luchthaven Schiphol is gevestigd. 

Cargo Donkey regelt uw transport wereldwijd, tegen een scherp tarief. Ook bij complexere transporten, waarbij diverse manieren van transport gecombineerd worden, wilt u de zekerheid hebben dat uw vracht op tijd en in goede staat aankomt bij de finale bestemming. Met Cargo Donkey als samenwerkingspartner, kunt u zorgeloos uw transport uit handen geven. 

 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP