PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Voor het vervoer van goederen en producten naar het buitenland wordt nogal eens gebruik gemaakt van transport over de weg. Dit is namelijk vaak goedkoper dan bijvoorbeeld luchtvervoer. Een bijkomend voordeel is dat bij wegvervoer het afleveradres vaak moeiteloos bereikt kan worden. Bij vrachtverkeer of luchtverkeer is men voor het laatste stuk transport vaak alsnog afhankelijk van transport over de weg, om de levering op de plek van bestemming te krijgen. Door het Europese beleid is wegtransport tussen EU landen vaak probleemloos en daardoor snel op de gewenste plek.
 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP