PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Luchtvracht kan een grote afstand in korte tijd afleggen. Bij wegtransport duurt dit vaak langer. Daardoor zou je zeggen dat luchtvracht efficiënter is dan wegtransport. Dit is echter niet altijd het geval. Wanneer vracht via de weg vervoerd wordt, worden eindgebruikers vaak gemakkelijk en snel gevonden. Bij luchttransport moet hiervoor als nog wegtransport worden ingezet. Daarnaast zien we ook een financieel voordeel, waarbij wegtransport vaak goedkoper is dan zeetransport of luchttransport. Verder is het tracken van goederen die over de weg worden vervoerd iets nauwkeuriger. Dit komt ook omdat er vaak eenvoudig contact gemaakt kan worden met de bestuurder van de bus of vrachtwagen die de goederen vervoerd. 
 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP