PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Bij zeevracht worden goederen vervoerd over water. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van containers die van de ene haven naar de andere haven vervoerd worden. Het voordeel van zeevracht is dat bijna alles te vervoeren is. Ook goederen die bijvoorbeeld niet in een container passen. Cargo Donkey is de tussenpersoon in het vervoer vanaf de leverancier naar de pakketbezorger en uiteindelijk de eindgebruiker. Wij kunnen ook de hele keten van zeetransport en vervolgens wegtransport voor onze rekening nemen.
Daardoor zijn er bij zeevracht mogelijkheden voor groot vervoer van bijvoorbeeld scheepsonderdelen, maar ook het verzenden van kleinere pakketten hoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. U blijft door onze persoonlijke aanpak goed op de hoogte van waar uw levering zich bevindt.

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP