PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Vaak is er verwarring tussen de woorden expediteur en transporteur. Deze twee zijn namelijk niet hetzelfde. Een expediteur kan eigenlijk gezien worden als de tussenpersoon tussen de opdrachtgever en degene die de goederen vervolgens vervoert. Dat laatste is dan de transporteur. Het voordeel van een expediteur is dat u niet na hoeft te denken over het hele proces van vervoeren, de zending in de gaten houden en eventueel optreden bij problemen. Zeker in deze diensten is Cargo Donkey sterk. Vanwege een persoonlijke benadering, met zowel de opdrachtgever als de transporteur, kan alles nauwlettend in de gaten gehouden worden. Daardoor wordt u altijd tijdig op de hoogte gesteld wanneer onvoorziene omstandigheden zich voorzien en de levering eventueel vertraging oploopt.
 
 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP