PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
De directie van Cargo Donkey heeft het leveren van kwaliteit aangemerkt als een van de belangrijkste doelen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Kwaliteit staat voor ons synoniem aan een hoge klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. De klant en zijn wensen staan bij ons vanzelfsprekend centraal. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met eisen en wensen van andere belanghebbenden en speelt de organisatie in op externe en interne kansen en bedreigingen. 

Werken volgens de ISO-9001 norm
Om een en ander gestalte te geven en aantoonbaar te maken, kiezen wij ervoor om het kwaliteitssysteem te laten certificeren volgens de ISO-9001. Uitgangspunt is tenminste te voldoen aan de eisen van de stakeholders en de geldende wetgeving.  

De organisatie streeft naar een continue verbetering van kwaliteit. Daartoe wordt regelmatig het organisatiesysteem getoetst door middel van audits. Op basis van de bevindingen zal periodiek een activiteitenplan worden opgesteld waarin de doelstellingen zijn opgenomen. Managementreview zal plaatsvinden door de directie. 

Bovenstaand beleid hebben we samengevat in onderstaande figuur:
Verbeteringen komen tot stand door te luisteren naar:
Klanten
Medewerkers 
Leveranciers 
Andere belanghebbenden

Van iedere medewerker wordt verwacht dat hij de activiteiten volgens het organisatiehandboek uitvoert en een actieve bijdrage levert aan de uitvoering van dit beleid.


Cargo Donkey zal erop toezien dat elke werknemer bekend is met dit beleid en hiernaar werkt. 

Om gestructureerd aan kwaliteitszaken te werken en deze waar mogelijk te verbeteren, worden jaarlijks tijdens de directiebeoordeling doelstellingen opgesteld. 
 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP