PAGINA TITEL

Tekst van de pagina

SNEL, VEILIG & ACCURAAT

WERELDWIJD

WEG, LUCHT OF ZEE

WIJ LEVEREN HET PAKKET RAZENDSNEL

NEEM NU CONTACT MET ONS OP
VORIGE
VOLGENDE
Naast dat containers gebruikt worden om goederen van A naar B te krijgen, kunnen ze ook functioneel zijn voor opslag. Veelal worden ze ingezet voor vervoer van goederen en producten over zee. Daardoor is het mogelijk om containers en hun inhoud internationaal te verplaatsen. Bij het vervoer wordt zowel voor de container als voor de inhoud ervan zorggedragen. Daarom kunnen containers ook opgeslagen worden in een loods of op een opslagterrein. Door containers op een centrale locatie op te slaan, is het mogelijk om vanaf die plek de inhoud van de container effectief te distribueren. 

Waarom Cargo Donkey

ons personeel

Alle Cargo Donkey medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
onze service

Cargo Donkey biedt door de persoonlijke aanpak een top service. 7 dagen per week staan we voor u klaar om uw "probleem" op te lossen.


onze ligging

Cargo Donkey is centraal gelegen vlak bij diverse grote uitvalswegen. Met Schiphol op 10 minuten afstand de ideale partner.ISO 9001 NCI

Door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren binnen ons bedrijf, zijn we in staat continu gericht verbeteringen aan te brengen aan onze bedrijfsprocessen.

WERK MET ONS

We doen er alles aan uw opdracht onze volgende beste opdracht te maken!

OFFERTE AANVRAAG

TOP